skip to Main Content

Mindful bewegen: speciale voorjaarsactie!

Steeds meer vrouwen van 45+ kiezen bewust voor de bijzondere training                       

Mindful bewegen, voor vrouwen met een druk leven en geen tijd en/of ambitie voor fitness en sportschool. In maart en april 2018 wordt een aantal workshops Mindful bewegen– gegeven bij De Roos in Amsterdam. Mindful bewegen  is  interessant voor vrouwen  met de behoefte aan groei, waardering, zelfvertrouwen, balans, meer energie en een ontspannen uitstraling! 

 

Mindful bewegen is bewust bewegen in het dagelijks leven.

Met Mindful bewegen  blijf je fit en vitaal. De training is zonder lichamelijke inspanning, apparaten of speciale kleding.  Mindful bewegen is gebaseerd op Ismakogie. Dit is een westerse houding- en bewegingsmethode uit Wenen. Het is ook heel geschikt voor vrouwen die bewegingsbeperkingen hebben door o.a. reuma of fibromyalgie, pijn in nek, schouders, rug en/of knieën of te maken hebben met problemen van de bekkenbodem.  Deze training bevordert de ontspanning in het drukke dagelijkse leven, is uniek en het effect is zo verrassend… voel en ervaar het zelf!

 

Mindful bewegen wil vrouwen inspireren, aanmoedigen en motiveren om het heft in eigen hand te nemen. In deze workshops voel je je thuis, er wordt uitsluitend met kleine groepen gewerkt en er wordt rekening gehouden met je specifieke wensen en behoeften.

Ontdek zelf hoeveel positieve invloed  Mindful bewegen heeft op jouw dagelijkse leven!

 

Data:       10 en 24 maart, 7 en 21 april 2018

Tijd:         10:30-13:00 uur

Locatie:   De Roos, P.C. Hooftstraat 183, Amsterdam

 

Benieuwd naar onze voorjaarsactie? Neem direct contact op met secretariaat@ismakogie.nl

Back To Top