skip to Main Content

Start nieuwe seizoen 2016

Start nieuwe seizoen, cursussen en vooropleiding

Cursussen

Nog even genieten van de nazomer en dan begint het nieuwe ismakogieseizoen alweer. Veel cursisten reageren met: ’fijn, ik heb er weer zin in, want het is toch een beetje weggezakt.’. Ook krijgen we enthousiaste reacties van mensen die op de een of andere manier in de afgelopen tijd kennis hebben gemaakt met ismakogie en aan de cursus mee willen doen. Goede plannen, vooral ook om het zomerse gevoel vast te houden. Vooral als het wat kouder wordt leert ismakogie je: ‘beweeg luchtig en verkramp niet’.

In heel veel plaatsen begint in september de cursus weer, vaak met een kennismakingsles. Kijk voor informatie over de cursussen in jouw omgeving op de site onder het menu cursussen.

Wij wensen cursisten en docenten een heel fijn seizoen.

img_2542

Vooropleiding

Bij voldoende deelname start er in januari 2017 een vooropleiding. Hiervoor zijn kennismakingsworkshops met introductie van de opleiding gehouden in Zwolle, Den Haag en Dordrecht, lees de verslagen elders op de site.

Tijdens de vooropleiding maak je intensief kennis met oefeningen en bewegingen om aan den lijve te ervaren wat ismakogie in je lichaam en je geest doet. Ook wordt er een begin gemaakt met anatomische begrippen en de terminologie. De vooropleiding is een belangrijke basis en voorwaarde tot toelating voor de opleiding tot vakdocent.

De lesdagen zijn één hele zaterdag per 14 dagen van januari tot juni. De vooropleiding wordt afgesloten met een certificaat.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de site onder het menu ‘vakopleiding’.

onderwijs_plaatje_sept_2016

Back To Top