'; $content .= bcn_display(true); $content .= ''; } } echo $content; } add_action('wpex_hook_main_top', 'add_post_content'); ?>
skip to Main Content

Ervaring/Promotie in nieuwsbrief Luchtpost

Ervaring/promotie in nieuwsbrief Luchtpost

Ik ben Natalie Kuypers, ik ben illustrator en beoefen nu een paar jaar Ismakogie. Ik had er nooit van gehoord tot Mariyet de Baar mij vroeg om een verhaal over Ismakogie te illustreren. Ik heb een proefles gevolgd bij Lies Bloema in Arnhem en sindsdien zit ik op les. Eerst om de oefeningen te kunnen tekenen en nu omdat het me een betere houding geeft.

Ik teken graag mensen in beweging. Ik verstuur regelmatig een nieuwsbrief met werk naar belangstellenden. Daarin schrijf en teken ik over zaken die me zijn opgevallen. Mijn nieuwsbrief heet Luchtpost. In nummer 3 heb ik onder de kop ‘Gymmen en eeuwige jeugd’ geschreven over Ismakogie. Heb je vragen of opmerkingen of wil je jeabonneren op Luchtpost, stuur een mailtje naar info@nataliekuypers.nl. Mijn werk is te zien op www.nataliekuypers.nl

de_juf_knip

Natalie Kuypers, illustrator, 49 jaar, Arnhem

Back To Top