skip to Main Content

Ismakogie is een unieke houding- en bewegingsleer, waarbij de subtiele Ismakogiebewegingen via een kettingreactie in de spieren doorwerken in het gehele lichaam, ook in het gezicht.

Ismakogie is een bewegingsleer ontwikkeld door de Oostenrijkse Anne Seidel.

 

De kracht van deze bewegingsleer zit in de beweging zelf en in wat zich daarbij afspeelt in het lichaam.  Het is de beleving van de beweging die deze leer zo bijzonder maakt en tegelijkertijd voor iedereen toegankelijk. Door subtiele oefeningen leer je spieren en gewrichten weer op een natuurlijke juiste manier te gebruiken. Het bijzondere van Ismakogie is dat deze manier van bewegen de hele dag door moeiteloos samengaat met alle dagelijkse bezigheden: op je werk, in huis, in de auto, in het vliegtuig of in de rij voor de kassa; of je nu staat, zit, loopt of ligt. Hiermee wordt Ismakogie een leefstijl die lichaamshouding en vitaliteit bijzonder ten goede komt.

Download  Informatie Opleiding Ismakogiedocent

 

 

Naast de opleiding tot Ismakogie DOCENT organiseren wij ook een SCHOLING voor docenten, die in hun beweeglessen extra aandacht willen bieden aan houding en bewust bewegen… 

Speciaal voor jou : 5 dagen praktische Ismakogie 

De scholing vindt plaats op 24 april, 1, 8, 15 en 22 mei 2021

Download hier de informatie over de SCHOLING op pdf.

Neem voor meer informatie contact op met: secretariaat@ismakogie.nl

Back To Top