Ga naar hoofdinhoud

Naast de opleiding tot Ismakogie-DOCENT organiseren wij ook een SCHOLING voor docenten, die in hun beweeglessen extra aandacht willen bieden aan houding en bewust bewegen.

Ben je geboeid door Ismakogie en wil je van Ismakogie je vak maken? Of wil je Ismakogie integreren in je bewegingslessen? Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op met: secretariaat@ismakogie.nl Vergroot je kennis en heb je hebt iets heel bijzonders in je handen!

Ismakogie is een bewegingsleer ontwikkeld door de Oostenrijkse Anne Seidel. De kracht van deze bewegingsleer zit in de beweging zelf en in wat zich daarbij afspeelt in het lichaam.  Het is de beleving van de beweging die deze leer zo bijzonder maakt en tegelijkertijd voor iedereen toegankelijk. Door subtiele oefeningen leer je spieren en gewrichten weer op een natuurlijke juiste manier te gebruiken.

Het bijzondere van Ismakogie is dat deze manier van bewegen de hele dag door moeiteloos samengaat met alle dagelijkse bezigheden: op je werk, in huis, in de auto, in het vliegtuig of in de rij voor de kassa; of je nu staat, zit, loopt of ligt. Hiermee wordt Ismakogie een leefstijl die lichaamshouding en vitaliteit bijzonder ten goede komt. Ismakogie is een unieke houding- en bewegingsleer, waarbij de subtiele Ismakogie bewegingen via een kettingreactie in de spieren doorwerken in het gehele lichaam, óók in het gezicht.

 

Wil jij  in je beweeglessen extra aandacht bieden aan houding en bewust bewegen? 

Speciaal voor jou organiseren wij een kort  SCHOLINGSTRAJECT ISMAKOGIE                        

Deze scholing is gericht op docenten, die beweeglessen geven aan (senioren) groepen (MBvO, Yoga, Sportfit, GALM, Fysiotherapie) die hun beweegaanbod willen uitbreiden en in de lessen meer aandacht willen besteden houding en bewust bewegen.

Wat gaan we doen:

  • heel veel eigen ervaring opdoen
  • bewust worden van houding en beweging
  • praktische handvatten aanleren om Ismakogie in praktijk te brengen
  • tips om Ismakogie mee te nemen in je lessen en op de juiste manier over te brengen op deelnemers in je beweeggroep
  • kort traject: 5 zaterdagen
  • afsluiting met een deelnamecertificaat

Waar: Putten, Basisschool de Korenbloem.

Wanneer: 15 en 22 april, 13 mei, 3 en 10 juni 2023

Tijd

09.30 –  12.15           incl. korte pauze

12.15 –  13.00           lunchpauze

13.00 –  15.45           incl. korte pauze

Kosten: € 475,00.

Docent: Margo Raaijmakers

inschrijfformulier Ismakogie 5 daagse voorjaar 2023

Back To Top