skip to Main Content

Vitaliteitscongres “Mindful bewegen met Ismakogie”

Fit en vitaal door Mindful bewegen … met Ismakogie

De Nederlandse Anne Seidel Ismakogie Vereniging organiseert ter gelegenheid van haar jubileum ‘35 jaar Ismakogie in Nederland’  een Vitaliteitscongres ‘Mindful bewegen met Ismakogie’ op 6 en 7 september 2019 in hotel “Hof van Putten” in Putten (Gld).

Op vrijdagmiddag zijn er diverse lezingen, die een raakvlak hebben met Ismakogie.  

De zaterdag staat helemaal in het teken van Ismakogie in het dagelijks leven. Vier verschillende workshops ‘Fit en vitaal door Mindful bewegen met Ismakogie’ bieden de gelegenheid om met Ismakogie kennis te maken of  kennis te verdiepen.

Fit en vitaal door bewust bewegen

Onbewuste bewegingspatronen die in de loop van je leven erin zijn geslopen hebben vaak een negatieve invloed op je gezondheid en welzijn. Om fit en vitaal te worden en te blijven kun je heel makkelijk en bewust je houding en bewegingen veranderen door ‘mindful te bewegen’ met Ismakogie.

Ismakogie is een houding- en bewegingsleer uit Oostenrijk

Deze methode is vooral gericht op het bewust bewegen in het leven van alledag. Heel kleine bewuste bewegingen hebben groot effect op je lichaam. Deze methode versterkt je spierkracht, gewrichten blijven soepel, zelfs je hersenen werken beter, je kunt beter denken, je bent alerter. Je houding bepaalt je gehele uitstraling, de juiste manier van bewegen verbetert je conditie en algeheel welzijn.

Conditie verbeteren zonder apparaten

Werken met fitnessapparatuur versterkt je spierkracht door weerstand. Maar bij Ismakogie maak je gebruik van je gedachten met een denkbeeldige weerstand.  Hierdoor ontstaan kettingreacties van spieractiviteiten die je in je hele lichaam kunt voelen. Met één oefening kun je heel makkelijk je hele lichaam activeren of ontspannen. De meestal onzichtbare, eenvoudige bewegingen pas je zonder moeite en/of krachtinspanning toe in je dagelijks leven.

In het dagelijks leven, onafhankelijk  van tijd en plaats

Je kunt het overal en altijd doen, je benut je tijd veel beter voor jezelf. Bijvoorbeeld als je ergens moet wachten, bij de kassa, bus of trein, in de file, in de wachtkamer, in een restaurant, maar ook zittend achter je bureau, tijdens een vergadering  enz.

Vitaliteitcongres:

Vrijdagmiddag 6 september 2019  van 14:00 – 17:00 uur lezingen

Zaterdag 7 september 2019            van 10:00 – 16:30 uur workshops Ismakogie

Voor informatie en aanmelding:  info@ismakogie.nl  

Klik hier voor programmatijden en prijzen.

Aanmelden: klik hier voor een formulier dat u kunt opsturen naar secretariaat@ismakogie.nl 

of ga naar: onze contactpagina

 

Back To Top